Innovative Beverages
Toen drie Leuvense vrienden Innovative Beverages oprichtten, een klein bedrijfje in Holsbeek, hadden ze één doel: hun droom realiseren om een alcoholvrije drank op basis van gerstemout op de markt te brengen. In hetzelfde dorp is ook Brouwerij De Vlier gevestigd, waar Marc, Dimitri en Hans elkaar leerden kennen in het proeflokaal. En zoals veel goede ideeën werd ook dit project aan de toog geboren. Hoewel we voor het originele idee enkele decennia moeten terugkeren in de tijd, toen Marc tijdens zijn studies Bio-ingenieur reeds met dit idee speelde. De drie kompanen zijn ook uitermate complementair. Marc heeft een eigen brouwerij, Dimitri is jurist en een gepassioneerd amateurkok, terwijl Hans een grafisch bureau leidt en als kaasmaker gebeten is door alles wat met fermentatie te maken heeft.

Nagra
Marc, Dimitri en Hans zijn enkele straffe ondernemers! Tezamen brachten ze Nagra op de markt. Nagra is een verfrissende drank op basis van graan. Via het eeuwenoude, natuurlijke proces van melkzuurfermentatie dat op de ingrediënten wordt toegepast ontstaat een friszure, lichtparelende drank. Het is BIO-gecertificeerd. Ze kiezen er dan ook bewust voor om Nagra aan te bieden via een kanaal dat een publiek van bewuste consumenten bedient, die openstaan voor een nieuwe smaak en best wel een verrassende drank wil uitproberen. Ze zijn ook trots dat het een op-en-top Belgisch product is, hier ontwikkeld en geproduceerd. Met mout uit een Belgische mouterij, en alhier gebrouwen. Het toont dat in ons land, geroemd om haar bieren, met dezelfde ingrediënten ook een drank kan worden gemaakt met een ander, uniek, lekker en verrassend smaakpatroon.

Producten van Nagra Innovative Beverages