‘Een familiegeheim voor de lekkerste natuurlijke snoepjes’
Op het einde van de negentiende eeuw trok de jongeman Vincent Fach samen met zijn twee broers naar Genève om er het ambacht van suikerbakker onder de knie te krijgen. Hij leerde er de lekkerste snoepjes maken en toen hij jaren later – in 1935 – opnieuw in ons land belandde, had hij het recept van heerlijke snoepjes bij zich. Hij gaf het door aan zijn dochter Lucette en haar man Armand die de ambacht meer dan 40 jaar uitoefenden, en zij speelden het familierecept op hun beurt door aan nichtje Pascale en haar man Peter. In 2017 begonnen Peter en Pascale stilaan maar zeker de volgende generatie (de broers Thibault en Gauthier) te vormen in de kunst van aromatische samenstelling. Als vierde generatie is het nu hun verantwoordelijkheid om dit verder te zetten en het kwalitatief, familiaal en lokaal karakter van Pascaline centraal te houden. De familierecepten blijven uiteraard een goed bewaard geheim maar dit kunnen we wel kwijt: we werken zonder gelatine, bewaarmiddelen en kleurstoffen. Dankzij dit onderscheiden we ons van massaproducten. Je vindt de traditionele snoepjes van Pascaline in mooie zakjes. Er is ook een gamma suikervrije bonbons en bio-bonbons die Pascaline verdeelt via o.a. natuurvoedingswinkels.